Linkedin
13 mrt 18 / 20:42 Alleen deze week nog: SPIJKERBROEKEN VERZAMELEN voor duurzaam isolatiemateriaal voor @Biosintrum, nieuwe bewoner op… https://t.co/VvkmyZ1JBS
15 feb 18 / 11:02 Wat hebben bijenkasten te maken met materiaalkeuze in biobased bouwen? Afl. 6 van de mini-docu serie over Biosintru… https://t.co/QkoNdpkE2A
15 feb 18 / 10:17 RT @biosintrum: Vandaag leren studenten van @rocfriesepoort @FrieslandColl en #professionals meer over #duurzaam en #biobased bouwen en het…

Kenniscentrum Biobased Economy

Het kenniscentrum Biobased Economy is het kloppende hart van Ecomunitypark waar ondernemers en studenten elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen uitdelen en tot nieuwe innovaties kunnen komen.

In het kenniscenturm zijn verschillende vergaderruimten en flexwerkplekken beschikbaar en kan er geluncht worden in een restaurant door alle medewerkers die zich hebben gevestigd op het park. Studenten kunnen doorgaans aan de slag met stage- en afstudeerprojecten die voortkomen uit vragen van het bedrijfsleven. Zo worden kennis en kunde effectief aan elkaar gekoppeld. 

Voorloper kenniscentrum Biobased Economy 
Op dit moment werken we vanuit de Ecomunitybox, een tijdelijk gebouw, dat bezet wordt door betrokken bedrijven en partners. Zo zijn we alvast begonnen met out-of-the-box denken én doen.

De Ecomunitybox is de voorloper van het kenniscentrum Biobased Economy. Nu al vindt er een nauwe samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs plaats in de Ecomunitybox. Studenten werken aan opdrachten uit het bedrijfsleven en de verschillende ruimten worden gebruikt en verhuurd voor vergaderingen, workshops en flexwerkplekken.

Als bedrijf of organisatie kunt u actief deelnemen aan dit initiatief, door ruimte te huren of bijeenkomsten te organiseren. 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Copyright © 2018 ECOmunitypark | All rights reserved | Disclaimer | Sitemap