Linkedin
16 okt 17 / 16:19 Lekker praktisch: Hoe breng je Circulaire Economie in de praktijk in je eigen huis of tuin? Video van @ECOstyleTuin https://t.co/3BD9viVfi8
12 okt 17 / 15:46 Kennis wordt business in Dutch Agri Food Week: 100 rundvee specialisten bij ECOstyle ism @boerderij_nl #dafw2017 https://t.co/3JamAPtn6D
10 okt 17 / 15:13 #DvdD17 Bij Ecomunitypark elke dag @Dagvandeduurzaamheid! Zoeken nieuwe buren voor @ECOstyleTuin en @biosintrum . https://t.co/NhhaCarbb7

Kenniscentrum Biobased Economy

Het kenniscentrum Biobased Economy is het kloppende hart van Ecomunitypark waar ondernemers en studenten elkaar kunnen ontmoeten, kennis kunnen uitdelen en tot nieuwe innovaties kunnen komen.

In het kenniscenturm zijn verschillende vergaderruimten en flexwerkplekken beschikbaar en kan er geluncht worden in een restaurant door alle medewerkers die zich hebben gevestigd op het park. Studenten kunnen doorgaans aan de slag met stage- en afstudeerprojecten die voortkomen uit vragen van het bedrijfsleven. Zo worden kennis en kunde effectief aan elkaar gekoppeld. 

Voorloper kenniscentrum Biobased Economy 
Op dit moment werken we vanuit de Ecomunitybox, een tijdelijk gebouw, dat bezet wordt door betrokken bedrijven en partners. Zo zijn we alvast begonnen met out-of-the-box denken én doen.

De Ecomunitybox is de voorloper van het kenniscentrum Biobased Economy. Nu al vindt er een nauwe samenwerking tussen het bedrijfsleven en het onderwijs plaats in de Ecomunitybox. Studenten werken aan opdrachten uit het bedrijfsleven en de verschillende ruimten worden gebruikt en verhuurd voor vergaderingen, workshops en flexwerkplekken.

Als bedrijf of organisatie kunt u actief deelnemen aan dit initiatief, door ruimte te huren of bijeenkomsten te organiseren. 

Heeft u interesse? Neem dan contact met ons op.

Copyright © 2017 ECOmunitypark | All rights reserved | Disclaimer | Sitemap